DOĞU EKSPRESİ‘NİN SON DURAĞI ARDAHAN OLMALIDIR.

MALTEPE ARDAHANLILAR DERNEĞİNDEN BASIN AÇIKLAMASI/ KAMUOYUNA DUYURULUR
01 Şubat 2021
Derneğimizin faaliyetleri arasında ilimize ait sorun, istek ve taleplerin yetkililere iletilmesi ve bilgi akışının kamuoyuyla paylaşılmasıdır.
Bu nedenle, yönetim kurulumuzun almış olduğu karar gereği; ülke kamuoyunca “DOĞU EKSPRESİ” olarak bilinen ve Ankara-Kars illeri arasında turizm ve nostalji amaçlı seferler yapan ve özellikle de kış turizmi açısından simge olan “Doğu Ekspresi’nin son durağının Ardahan olması gerekir.” İlkemiz ve talebimizi yetkililere iletmek ve kamuoyu oluşturmak amacıyla 04 Şubat 2021 Perşembe günü saat 13.00’te İstanbul/Maltepe Tren İstasyonu’nda Maltepe Ardahanlılar Derneği olarak bir basın açıklaması yapacağız.
Basın açıklaması için Maltepe Kaymakamlığı/Emniyet Müdürlüğü ile görüşülmüş ve gerekli izinler alınmıştır. Ayrıca basın açıklamamıza:     FOX TV, YILDIZ EN TV, UHA (Uni Haber Ajansı) Ardahan ve İstanbul yerel medya ve basın temsilcileri katılım sağlayarak haber yapacaklardır.
Ardahanlı hemşerilerimizi sınırlı bir şekilde Pandemi Koşullarına uymak kaydıyla yanımızda görmek ve destek vermelerini beklemekteyiz.
Tüm Ardahan ve Ülke kamuoyumuza saygıyla duyururuz.
Yaşar GELER
Başkan
Basın açıklamasının yapılacağı yer : Maltepe Tren İstasyonu
Basın açıklamasının yapılacağı gün: 04 Şubat 2021
Basın açıklamasının yapılacağı saat: 13.00

BELEDİYELER

EKONOMİ