NALLIHAN'DA TABDUK EMRE VE YUNUS EMRE ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 Ankara'nın Nallıhan ilçesinde Emrem Sultan Mahallesi'nde Nallıhan Belediyesi'nin düzenlediği anma Programı Emrem Sultan Köy Meydanında gerçekleştirildi.

Nallıhan'da Tabduk Emre ve Yunus Emre Anma Programı Gerçekleştirildi

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde, Emrem Sultan Mahallesi'nde Nallıhan Belediyesi tarafından düzenlenen Tabduk Emre ve Yunus Emre anma programı, Emrem Sultan Köy Meydanı'nda gerçekleştirildi. Program kapsamında dualar okundu, ilahiler seslendirildi ve semazenler gösteri sundu. Misafirlere yöresel yufka ve etli pilav ikramı yapıldı.

Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş'ın da katıldığı programda, ilçe müftüsü Bilal Parlak tarafından toplu dua gerçekleştirildi. Programın sonunda, Tabduk Emre Türbesi ziyaret edildi.

Başkan İsmail Öntaş, yaptığı konuşmada, Tabduk Emre'nin Nallıhan'ın manevi ikliminde buluşulan sevgi ve hoşgörünün simgesi olduğunu belirtti. Tabduk Emre'nin Selçuklu döneminde Türkistan'dan gelerek Nallıhan'ın Emrem Sultan Köyü'ne yerleştiğini ve bu topraklarda yaşadığını vurguladı. Programın hayırlara vesile olmasını dileyen Başkan Öntaş, katılımcılara hoş geldiniz dedi.

Nallıhan'da düzenlenen bu anma programı, Tabduk Emre ve Yunus Emre'nin manevi mirasının yaşatılması ve kutlanmasına katkı sağlıyor.

ANKARA (UHA) - KÜBRA DEMİR

BELEDİYELER

EKONOMİ