KUMLUCA TİCARET ODASI’NDAN BEYPAZARI TİCARET ODASI’NA KARDEŞLİK ZİYARETİ

Kumluca ve Beypazarı Ticaret Odaları, kardeşlik bağlarını güçlendirmek amacıyla bir araya gelerek iş birliği yaptı.

Kumluca Ticaret Odası’ndan Beypazarı Ticaret Odası’na Kardeşlik Ziyareti

Antalya’nın Kumluca İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen, Meclis Başkanı Menderes Oktay ve beraberindeki heyet, kardeş oda Beypazarı Ticaret Odası’na ziyarette bulundu. Ziyarette, Beypazarı Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri tarafından karşılanan Kumluca heyeti, yeni Akreditasyon Sistemi kapsamında kıyaslama çalışması gerçekleştirdi.

Program çerçevesinde, her iki odanın ortak sektörlerine yönelik sorunlar ve çözüm önerileri ele alınarak iş birliğinin önemi vurgulandı. Beypazarı Ticaret Odası Başkanı İrfan Çelik, iki tarım potansiyeli yüksek oda olarak ülke ve bölge gelişimine katkı sağlamak amacıyla önemli istişarelerde bulunduklarını belirtti. Çelik, "Atacağımız ortak adımlar iş birliğini ileriye taşıyacak" dedi.

Ziyarette, Beypazarı’nın coğrafi işaretli ürünleri tanıtıldı ve ilçenin tarihi ile kültürel değerleri hakkında bilgiler verildi. Kardeş odalar arasında hediyeleşme yapılırken, karşılıklı iş birliği ve ortak çalışmalar yapma kararı alındı.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Özen de yaptığı açıklamada, "Kardeş oda ziyaretleri, kardeşlik bağlarını daha da kuvvetlendirdi. Bizleri ağırlayan Beypazarı Ticaret Odası’na teşekkür ederiz" dedi. Beypazarı Ticaret Odası Başkanı İrfan Çelik ise kardeş odalarını ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ