ATSO’DAN SİGORTACILARA KREDİ VE HİBE DESTEKLERİ: 8.400 KİŞİYE KOSGEB KREDİSİ SAĞLANDI

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası, 13. Sigortacılık Haftası’nda sigorta acentelerini bir araya getirerek sektöre verilen destekleri açıkladı.

ATSO’dan Sigortacılara Kredi ve Hibe Destekleri: 8.400 Kişiye KOSGEB Kredisi Sağlandı

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), 13. Sigortacılık Haftası nedeniyle düzenlediği organizasyonda sigorta acentelerini bir araya getirdi. İskender 85 Restoran’da düzenlenen programa Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Torunoğlu, Meclis Başkanı Abdulgani Bereket, 1. grup sigorta acentelerini temsilen meclis üyeleri Serkan Gürkan, Hasan Erdal Toprak, Fehmi Yılmaz, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, sigorta acenteleri meslek komitesi üyeleri ve sigorta acenteleri temsilcileri katıldı.

ATSO Başkanı Mehmet Torunoğlu, 6 Şubat depremleri nedeniyle buruk bir hafta kutlandığını, sigorta acente sahiplerinden de kayıplar olduğunu belirterek vefat eden sigorta acentesi sahiplerini andı.

Başkan Torunoğlu, ATSO’nun sigortacılık alanındaki hizmetlerini anlatarak şu açıklamalarda bulundu: “Depremden sonra zorlu bir süreç yaşadık. Yönetim Kurulu’nda değişiklikler oldu. Bu süreçte hem sizlere, meclis ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. 13 Mart itibariyle Ticaret ve Sanayi Odası’nda çalışmalarımıza tekrar başladık. O süreçte üyelerimizin acil ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla birçok faaliyet yürüttük. SAİK Başkanımız ve DASK Genel Müdürümüzün desteğiyle sigorta acentelerine konteyner desteği sağladık. Aynı şekilde bilgisayar ihtiyaçlarını da karşılamaya çalıştık. Bunun yanı sıra KOSGEB ve UNDP’nin hibe ve kredi desteklerinden üyelerimizi faydalandırmaya çalıştık. Yaklaşık 8.400 kişiye KOSGEB kredisinin tahsis edilmesine vesile olduk. Ayrıca 841 üyemize toplamda 50 milyon TL’lik hibe desteği sağladık. Bugün bir araya gelerek kaynaşmak ve sizlerin sorunlarını dinlemek amacıyla böyle bir organizasyon düzenledik. Bizleri kırmayıp bugün burada olduğunuz için teşekkür ediyorum. Sigorta Haftası’nın tüm sektör temsilcilerine, sigortalılara ve sigorta çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum.”

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ