TÜRKİYE ATICILIK VE AVCILIK FEDERASYONU’NUN YENİ BAŞKANI MURAT KOCAKAYA OLDU

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu seçimlerinde Murat Kocakaya 153 oy alarak başkan seçildi.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun Yeni Başkanı Murat Kocakaya Oldu

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu'nun 6. Olağan ve Mali Genel Kurulu, 17 Ekim 2024 tarihinde Ankara'da bulunan Hilton Garden Inn Hotel'de gerçekleştirildi. Genel kurul, divan heyetinin oluşturulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Ankara içinden ve dışından gelen delegeler, üyeler ve konukların katılımıyla coşkulu bir şekilde icra edilen genel kurulda, başkanlık için iki aday kıyasıya yarıştı. İlk olarak başkan adayı Salih Yıldız projelerini anlattı ve altyapı, antrenör ve sporcu eğitimlerine daha fazla kaynak ayırarak sportif başarıyı artırmayı, yerli ve milli hedef sistemlerinin geliştirilmesini, düşük bütçeli semt poligonları kurulmasını ve şeffaf bir yönetim modeli uygulayacağını belirtti.

Diğer başkan adayı Murat Kocakaya ise altyapıyı çok iyi bildiğini, şeffaf ve katılımcı bir yönetim modeli benimseyeceğini, tüm illeri ziyaret ederek sorunları dinleyeceğini ve federasyonu uluslararası yarışmalar ve kamplarla güçlendireceğini ifade etti. Ayrıca, sporcu ve antrenör birlikteliğini koruyacağını, yurt içi müsabaka sayısını artıracağını ve sponsorluk gelirlerini geliştirmeyi hedeflediğini vurguladı.

Genel kurulun sonunda yapılan seçimlerde, kullanılan 229 oydan 153'ünü alan Murat Kocakaya Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu'nun yeni başkanı seçildi. Diğer aday Salih Yıldız ise 74 oyda kaldı, 2 oy geçersiz sayıldı.

UHA Haber Merkezi - NECDET CÖMERT

BELEDİYELER

EKONOMİ