OKUL SPORLARI İÇİN 2024-2025 DÖNEMİ PLANLAMA TOPLANTISI YAPILDI

Adıyaman’da düzenlenen toplantıda, 2023-2024 okul sporları değerlendirilip yeni dönem için planlamalar yapıldı.

Okul Sporları İçin 2024-2025 Dönemi Planlama Toplantısı Yapıldı

Adıyaman’da Perre Uygulama Oteli Konferans Salonu’nda düzenlenen beden eğitimi öğretmenleri ile istişare ve planlama toplantısında, okul sporlarının 2023-2024 yılında gerçekleştirilen faaliyetler değerlendirilerek, 2024-2025 döneminde yapılacak faaliyetler ve sistemdeki değişiklikler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Toplantıya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, Spor Hizmetleri Müdürü Zeynal Abidin Deneri, Milli Eğitim Şube Müdürleri ve il genelinde görev yapan beden eğitimi öğretmenleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, açılış konuşmasını yaparak 2024-2025 eğitim öğretim yılının başta Adıyaman olmak üzere tüm Türkiye için başarılı geçmesini diledi. Keleş, okul sporlarına daha fazla katılım sağlanması, yetenekli öğrencilerin keşfedilmesi ve bu öğrencilerin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. "Eğitimsiz spor, sporsuz eğitim olmaz," diyen Keleş, eğitim ve sporun birlikte yürütülmesinin önemine dikkat çekti.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun da yaptığı konuşmada, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra sportif ve kültürel alanlarda da kendilerini geliştirmelerinin önemine değindi. Tosun, öğrencilerin yetenekleri doğrultusunda yönlendirilmesi ve desteklenmesi gerektiğini ifade etti.

Toplantının sonunda, 2024-2025 eğitim öğretim yılında yapılacak projeler görüşülerek beden eğitimi öğretmenlerine çalışmalarında başarılar dilendi.

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ