GENÇLİK VE SPOR BAKANI OSMAN AŞKIN BAK, BAĞCILAR’DA SPOR VE KÜLTÜR ETKİNLİĞİNE KATILDI

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bağcılar’da düzenlenen spor ve kültür etkinliğinde çocukları spora teşvik ederek, kötü alışkanlıklardan uzak durmaları gerektiğini vurguladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bağcılar’da Spor ve Kültür Etkinliğine Katıldı

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katıldığı etkinlikte, vatandaşlar spor ve kültürle dolu bir gün geçirdi.

Programa Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçgun ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program kapsamında çocuk oyunları, folklor ve basketbol gösterileri düzenlendi.

Etkinlikte konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Annelere babalara sesleniyoruz; çocukları spor aktivitelerine getirin. Bağcılar bu noktada çalışıyor. Çocuklarınızı spora getirmenizi istememizin sebebi, kötü alışkanlıklardan, dijital bağımlılıktan uzak durmalarını sağlamaktır. Biz bu yılı hareketlilik yılı ilan ettik. Yıl boyunca meydanlarda çeşitli etkinlikler yapılıyor. Belediyelerimiz de bunu çok güzel organize ediyor. Spor iyileştirir, spor ortak dildir, sporun evrensel bir yönü var. Sayın Cumhurbaşkanımızın gençlere değer vermesi, sporun içinden gelmesi nedeniyle Türkiye bir spor devrimi yaşamaktadır” dedi.

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ise, "Biz, bakanımıza ne zaman müracaatta bulunsak hemen bizleri kabul ediyor. Sporun içinden gelmiş bir cumhurbaşkanına sahibiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da yürekten teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

İSTANBUL (UHA) - ÖZKAN KARACA

BELEDİYELER

EKONOMİ