GELİBOLUSPOR BAŞKANI MEHMET CENK ÇİLESİZ OLDU

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinin kulübü olan ve Çanakkale Süper Amatör Kümede mücadele eden Geliboluspor'un Olağan Genel kurul toplantısı yapıldı ve başkanlığa Mehmet Cenk Çilesiz seçildi.

Geliboluspor Başkanı Mehmet Cenk Çilesiz Oldu

 İlk toplantıda çoğunluğun sağlanamamsı nedeyle gerçekleşemeyen Geliboluspour Olağan Genel Kurulu ikinci toplantıda salt çoğunluk aranmaksızın  genel kurul gerçekleştirildi.

Geliboluspor lokalinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul, yoklama ve açılış ile başladı ve Divan kurlunun seçilmesiyle toplantı başladı.

Yönetim ve denetim kurulu raporlarının okunması ve görüşülmesi sonrası işletme hesabı taablosu ve yönetim kurulu raporunun ibrası gerçekleştirldi. Kulüp tüzük değişikliği ve oylanması, yönetim kurulunca hazırlanan tahmini bütçenin görüşülmesi ve oylanmasının ardından Genel kurul tarafından7405 sayılı kanun gereği yönetim kuruluna yetki verilmesi gereken konuların görüşülmesi ve oylanması yapıldı. 

Daha sonra tek liste ile Geliboluspor başkanlığına aday olan Mehmet Cenk Çilesiz başkan olurken, listesinde bulunan isimlerde yönetime seçildiler.

Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Mehmet Cenk Çilesiz, Burhan Ersöz, Didem Ceren Kamal, Engin Süer, Hasan Tarıman, Hüseyin Özdemir, İmam Bilgin, İsmail Dondurmacı, Recep türk, Soykan Metin ve Veysi Öztap'tan oluştu. 

Bu arada, Gelibolu spor yönetiminde şimdiye kadar ilk kez bir kadın yöneticide görev almış oldu. 

 

 

ÇANAKKALE (UHA) - DOĞAN ZELOVA

BELEDİYELER

EKONOMİ