ANTALYASPOR'DA 1 MİLYON TL'LİK DEPREM YARDIMI SKANDALI ORTAYA ÇIKTI

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yol açtığı felaketi takiben, TV'de canlı yayınlanan Omuz Omuza kampanyasında yardım sözü verenlerin sözlerini tutmadığı skandal bir şekilde gün yüzüne çıktı.

Antalyaspor'da 1 Milyon TL'lik Deprem Yardımı Skandalı Ortaya Çıktı

Antalyaspor'un eski başkanı Aziz Çetin'in, Antalyaspor kulübü ve derneği adına 1 milyon TL'lik yardım sözü verdiği ancak bu paranın 7 ay geçmesine rağmen kampanya hesaplarına yatırılmadığı belirlendi.

Aziz Çetin dönemindeki yönetim kurulu üyeleri Emrah Çelik, Sami Güral ve diğer bazı üyeler adına da canlı yayında Aziz Çetin tarafından 1 milyon TL'lik bağış sözü verildiği fakat bu paranın da kampanya hesaplarına yatırılmadığı açığa çıktı.

Aziz Çetin, milyonluk bağış sözünün ardından yaptığı açıklamada, "Atatürk'ün deyimiyle 'dünyanın en güzel şehrinden' depremzedelere ilk andan itibaren, herhalde en hızlı reaksiyon gösteren takımız. Bu anlamda taraftarlar ve takımımızla gurur duyuyoruz. Antalyaspor kulübü ve derneği adına da 1 milyon TL bağışlıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Bu yardım ve dayanışma kampanyası, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu iş birliğiyle düzenlenmiş ve birçok televizyon kanalı ile dijital medya kanalından canlı olarak yayınlanmıştı. Ancak verilen bağış sözlerinin tutulmaması kamuoyunda büyük tepkilere neden oluyor.

BİNGÖL (UHA) - AZİZ ÖNAL

BELEDİYELER

EKONOMİ