MHP İL BAŞKANI YUSUF KANLI, KIŞLA MAHALLESİ'NDE VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Kışla Mahallesi’nde düzenlenen toplantıda vatandaşların sorunlarını dinledi ve belediyelerin yetki alanında olan konuları takip edeceklerini belirtti.

MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı, Kışla Mahallesi'nde Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, MHP Yüreğir İlçe Başkanı Ayhan Bulan ve yönetiminin düzenlediği Kışla Mahallesi’ndeki vatandaşlarla sohbet toplantısına katılarak, mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

MHP İl Muhasibi Muhammet Çetin, İl Başkan Yardımcısı Veysel Kokaçya’nın da eşlik ettiği ziyarette, Kışla Mahallesi sakinleri yerelde ve genelde yaşanan birçok sorunu dile getirdi. Deprem sonrası yaşanan mağduriyetler, marketlerdeki fahiş fiyat artışları, kentsel dönüşüm, yerel yönetimlerden ve TOKİ’den beklentiler, yol ve ulaşım sorunları, durak ve ATM eksiklikleri gibi birçok konuda yaşanan problemler Başkan Yusuf Kanlı’ya aktarıldı.

Başkan Kanlı: "Sorunlar takip edilecek, ilgili yerlere iletilecek"

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, vatandaşlardan gelen tüm sorun, talep ve şikâyetleri dinleyerek not aldı. Büyükşehir Belediyesi ve Yüreğir Belediyesi’nin yetki ve sorumluluk alanında olan konuları takip edeceklerini belirten Kanlı, TOKİ ve bankalarla ilgili taleplerin de mutlaka iletileceğini ifade etti.

Piyasadaki Fiyat Artışlarına Tepki

Piyasadaki fiyat artışlarına ve sosyal dokuyu etkileyen konulara da değinen Başkan Kanlı, "Piyasada enflasyon rakamlarıyla orantılı olmayan fiyat artışlarının haklı bir gerekçesi elbette olamaz. Pandemi döneminden bu güne sadece ekonomide değil, hemen her alanda devlet ve millet hayatımızı hedef alan bir hasım çalışmayı da göz ardı edemeyiz," dedi.

"Devletimiz gerekli çalışmaları yapıyor"

Başkan Kanlı, devamla şu ifadeleri kullandı: “Başta sosyal medya olmak üzere tüm mecralarda milli ve manevi değerlerimiz ağır bir saldırı altında. Ancak devletimiz gerekli çalışmaları yapmaktadır. Enflasyondaki düşüş eğilimi, adaletsizlik algısına son verecek hamleler, yalan haberlere, algı operasyonlarına ve çetelere karşı mücadele bunu teyit etmektedir. Tüm toplum olarak sabırla ve fitne tuzağına düşmeden, birlik ve beraberliğimizi korumamız gerekiyor.”

Başkan Kanlı'dan Yüreğir İlçe Teşkilatına Teşekkür

Yusuf Kanlı, her zaman vatandaşlarla iç içe çalışmalar yürüten MHP Yüreğir İlçe Başkanı Ayhan Bulan ve yönetimine de teşekkür etti.

ADANA (UHA) - REMZİ YILDIRIM

BELEDİYELER

EKONOMİ