KEMALPAŞA BELEDİYE BAŞKANI TÜRKMEN'DEN ORTAK AKIL MESAJI: SİVİL TOPLUMLA YAKIN İŞ BİRLİĞİ

Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, ilçede bulunan sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerle yakın temasını sürdürmeye devam ediyor.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Türkmen'den Ortak Akıl Mesajı: Sivil Toplumla Yakın İş Birliği

Kemalpaşa’nın gelecek 5 yıllık planlamasını ilçenin tüm paydaşlarını dinleyerek şekillendirmek istediklerini ifade eden Başkan Türkmen, çeşitli sivil toplum kuruluşları ve siyasi partiler ile görüşmelerine devam ediyor. Başkan Mehmet Türkmen, Kemalpaşa’nın geleceği hakkında görüş alışverişinde bulunduğu ziyaretlerini bu hafta Adalet ve Kalkınma Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanlığı ve İyi Parti Kemalpaşa İlçe Başkanlığı ile sürdürdü. Yapılan ve önümüzdeki süreçte yapılacak olan hizmetler hakkında karşılıklı fikirlerin paylaşıldığı bu görüşmelerde, partilerin soruları da yanıtlandı.

"Ortak Hedef Kemalpaşa" Mesajları
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adalet ve Kalkınma Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanı Dr. Metin Yaşar, “Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Türkmen’e nezaketi dolayısıyla partim adına teşekkür ediyorum. Karşılıklı iş birliği ile Kemalpaşa’ya değer katacak olan her türlü hizmeti destekliyoruz,” dedi. İyi Parti İlçe Başkanı Bayram Dinçer ise Başkan Türkmen’e teşekkürlerini ileterek, “İlçemizde hizmet siyasetin üzerinde bir konudur. Biz atılan doğru adımların, yapılan doğru işlerin destekçisiyiz ve üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Nazik ziyaretleri dolayısıyla başkanımıza teşekkür ediyorum,” ifadelerini kullandı.

"Amacımız Daha Güzel Bir Kemalpaşa"
Siyasi farklılıkları bir kenara bırakıp Kemalpaşa için çalışacaklarını belirten Başkan Türkmen, "Bugüne kadar çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcilerini belediyemizde misafir ettik ve görüşlerini dinledik. Şimdi biz teker teker dolaşarak ilçemiz için hep birlikte neler yapabileceğimizi konuşuyoruz. Öncelikle bugün ziyaret ettiğimiz siyasi partilerin yönetim kurullarına ve üyelerine samimi misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Kemalpaşa halkının refahı ve geleceği için el birliği ile çalışacağız. Asıl olan, Kemalpaşa’ya hak ettiği hizmeti getirmektir. Bu hizmetleri gerçekleştirirken herkesin sorumluluk alması gerekir. Siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile daha sık bir araya gelerek diyalog kültürünü oluşturacağız. Birbirimize güç vereceğiz. Amacımız daha güzel bir Kemalpaşa," dedi.

Beş yıl boyunca tüm sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerle temas halinde olacaklarını belirten Başkan Türkmen, ilçe başkanlarına ziyaret anısı olarak Türk bayrağı işlemeli plaket takdim etti. Ziyaretlerin önümüzdeki günlerde diğer kurumlarla da devam etmesi planlanıyor.

İZMİR (UHA) - HÜSEYİN ERGÜN

BELEDİYELER

EKONOMİ