AK PARTİ MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ALKAYIŞ: TÜRKİYE BULUŞMALARI İLE HALKLA BİR ARADA

Türkiye Buluşmaları çerçevesinde Bartın'dan İstanbul'a birçok ili ziyaret eden Milletvekili Mustafa Alkayış, halkla iç içe olmanın önemine vurgu yaptı.

AK Parti Milletvekili Mustafa Alkayış: Türkiye Buluşmaları ile Halkla Bir Arada

AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen “Türkiye Buluşmaları” çerçevesinde geçtiğimiz hafta Bartın-Kurucaşile, Afyonkarahisar-Emirdağ, Sakarya-Akyazı, Hakkâri-Derecik/Şemdinli/Yüksekova ve İstanbul-Ataşehir il ve ilçelerini ziyaret eden AK Parti Adıyaman Milletvekili Avukat Mustafa Alkayış, TBMM’de yaptığı basın toplantısında, bu ziyaretlerin vatandaşlarla birebir görüşme ve onların taleplerini dinleme imkânı tanıması bakımından oldukça verimli geçtiğini ifade etti.

Milletvekili Alkayış, AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen Türkiye Buluşmaları kapsamında ilk olarak 17 Eylül 2024 tarihinde Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz ve milletvekilleri ile birlikte Bartın ilini ve Kurucaşile ilçesini; daha sonra 19 Eylül 2024 tarihinde Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve milletvekilleriyle birlikte Afyonkarahisar ilini ve Emirdağ ilçesini; 24 Eylül 2024 tarihinde Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve milletvekilleri ile birlikte Sakarya ilini ve Akyazı ilçesini; 26-28 Eylül 2024 tarihlerinde Hakkâri ilini ve Derecik, Şemdinli, Yüksekova ilçelerini; son olarak da 5-6 Ekim 2024 tarihlerinde İstanbul ve Ataşehir ilçesini ziyaret ettiklerini açıkladı.

Milletvekili Alkayış, İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 6 Ekim 2024’te gerçekleşen Türkiye Buluşmalarının finalinde, halkla her zaman bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ve vatandaşlara hizmet etmekten geri durmayacaklarını ifade etti.

Alkayış, bu ziyaretlerin esnaf ve vatandaşlarla kaynaşmak, onların sorunlarını dinlemek, taleplerini almak ve teşkilatlarla bir araya gelerek çeşitli değerlendirmeler yapmak adına oldukça verimli geçtiğini belirtti. Ziyaret edilen bölgelerde il ve ilçe teşkilatları, valilikler, kaymakamlıklar ve belediye başkanlıklarını ziyaret ettiklerini kaydeden Alkayış, basın mensuplarının ilgisinden büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

Ziyaretler kapsamında, ilçe teşkilatlarının düzenlemiş olduğu programlarda esnaflar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle buluştuklarını aktaran Milletvekili Alkayış, muhtarlarla yapılan görüşmelerde yerelde beliren sorun, beklenti ve talepler konusunda ayrıntılı bilgi aldıklarını ifade etti. Ziyaret edilen her yörede gençlik buluşmaları gerçekleştirdiklerini belirten Alkayış, gençlerin taleplerini ve bakış açılarını dinleme imkânı bulduklarını vurguladı.

AK Parti’nin, diğer siyasi partilerden farkının halkla sürekli bir araya gelmesi, vatandaşların taleplerini her şeyin üstünde tutması olduğunu belirten Alkayış, vatandaşın gündemi neyse kendilerinin de aynı gündemi taşıdığını dile getirdi. Ziyaretlerde halkla çay içip sohbet ettiklerini ve bu sayede çok sağlam bir iletişim ağı kurduklarını belirten Alkayış, Türkiye Buluşmalarının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatlarıyla çok kapsamlı ve verimli geçtiğini, halkla iç içe olmaktan memnuniyet duyduklarını aktardı.

Türkiye Buluşmaları ziyaretlerinin, vatandaşların sorunlarını yerinde tespit etmek ve onlarla aracısız yüz yüze buluşmak açısından büyük önem taşıdığını belirten Alkayış, bu tür çalışmaların devam edeceğini sözlerine ekledi.

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ