AK PARTİ İL BAŞKANI SEVEN: HEP YENİ, HEP İLERİ DİYEREK ÜST LİGİ HEDEFLİYORUZ

AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven, 7 Ekim'de Ankara'da düzenlenecek olan AK Parti Büyük Kongresi hakkında konuştu.

AK Parti İl Başkanı Seven: Hep Yeni, Hep İleri Diyerek Üst Ligi Hedefliyoruz

Seven, kongrenin "Türkiye Yüzyılı için hep yeni, hep ileri" sloganıyla gerçekleştirileceğini belirterek, AK Parti'nin 22 yıllık tarihinde millete hizmet odaklı birçok başarı elde ettiğini ifade etti.

Seven, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana geçen süreçte 7 genel seçim, 4 yerel seçim, 3 referandum ve 3 cumhurbaşkanlığı seçimi olmak üzere toplamda 17 kez milletin teveccühünü kazandığını vurgulayarak, parti olarak millete hizmet etmeyi sürdürdüklerini belirtti. Ayrıca, AK Parti'nin değişime ve yeniliğe açık bir parti olduğunu, dinamik kadrolarıyla Türkiye'nin ikinci yüzyılını taçlandırmayı hedeflediklerini söyledi.

Seven, bazı siyasi partilerde yaşanan kaos ve kargaşayı endişeyle izlediklerini ve bu tür olumsuzluklara karşın AK Parti'nin birlik ve istikrar içinde hizmet etmeye devam ettiğini ifade etti. Ayrıca, yerel seçimlere güçlü bir kadro ile hazırlanacaklarını ve kongre sürecinin bu hedefe hizmet edeceğini belirtti.

BİNGÖL (UHA) - AZİZ ÖNAL

BELEDİYELER

EKONOMİ