FOTOĞRAF SANATÇISI BARIŞ KERİM CESUR, MERZİFON’DA FOTO SAFARİ ETKİNLİĞİ DÜZENLEYECEK

Barış Kerim Cesur, 17-22 Ekim tarihleri arasında Merzifon ve Amasya’da fotoğraf çekimleri ve etkinlikler gerçekleştirecek.

Fotoğraf Sanatçısı Barış Kerim Cesur, Merzifon’da Foto Safari Etkinliği Düzenleyecek

Fotoğraf Sanatçısı ve TFGK Türkiye Fotoğrafçılar ve Gezi Kulübü Kurucusu, aynı zamanda oyuncu olan Barış Kerim Cesur, çeşitli programlar kapsamında Merzifon Belediyesi’nin konuğu olarak Merzifon’a geliyor. Sanatçı, ilçenin doğal güzelliklerini, tarihi yapılarını ve halkını fotoğraflamak için düzenlenecek çeşitli etkinliklere katılacak.

Cesur, 17 Ekim’de ilçeye gelerek etkinliklere başlayacak. 18 Ekim’den itibaren Amasya ve Merzifon’u fotoğraflamak üzere yola çıkacak olan sanatçı, aynı zamanda bir radyo programına konuk olacak. Etkinlikler, 20 Ekim Pazar günü başlayacak. Belediye Binası önünden start alacak olan "Foto Safari" etkinliği ile fotoğraf severler Merzifon’u keşfedecek. Aynı gün Akif Gülle Kültür Merkezi’nde fotoğraf sunumu, söyleşi ve konferans etkinlikleri düzenleyecek olan Cesur, programını bu etkinliklerle sonlandıracak. Sanatçı, 22 Ekim’de şehirden ayrılacak.

Cesur, etkinlik hakkında şu açıklamada bulundu: "17-22 Ekim tarihleri arasında Amasya ve Merzifon başta olmak üzere, güzel ve kaliteli fotoğrafların ortaya çıkacağı, eğlenceli anların yaşanacağı bir çekim ve etkinlik süreci diliyorum. Umarım fotoğraf meraklısı gençler başta olmak üzere fotoğraf sevdalıları etkinliklere katılır ve kadrajlarına yenilik katmış olurlar."

AMASYA (UHA) - ERHAN GÜNDÜZ

BELEDİYELER

EKONOMİ