ADIYAMAN’DA DOĞUM GÜNÜNDE KALP KAPAKÇIĞI AMELİYATI: ÇİFTE MUTLULUK

Adıyaman’da kalp kapakçığı değişen Medine Kurtar, ameliyat sonrası sağlığına kavuştu ve doğum günü pastasıyla sürpriz yaşadı.

Adıyaman’da Doğum Gününde Kalp Kapakçığı Ameliyatı: Çifte Mutluluk

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, doğum gününde kalp kapakçığı değiştirilen Medine Kurtar (29) çifte mutluluk yaşadı. Kalbinde yaşadığı ağrı nedeniyle hastaneye başvuran 2 çocuk annesi Kurtar, Kalp ve Damar Cerrahisi Dr. Öğr. Üyesi Mümtaz Murat Yardımcı tarafından yapılan tetkiklerin ardından kalp kapakçığının değiştirilmesine karar verildi.

Ameliyat hazırlıkları sırasında, hastanın doğum günü olduğunu öğrenen Dr. Mümtaz Murat Yardımcı ve ekibi, başarılı bir operasyonun ardından Kurtar'a doğum günü sürprizi yaparak pasta kesti. Kurtar, doğum gününde sağlığına kavuşmanın ve yapılan sürprizin kendisi için unutulmaz bir an olduğunu dile getirdi.

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mehmet Şirik, Medine Kurtar’ı serviste ziyaret ederek, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Başhekime, Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Kasım Turgut ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fahri Dağhan da eşlik etti.

Dr. Mümtaz Murat Yardımcı, "Hastamız ciddi darlık nedeniyle başvurdu ve kritik bir durumda ameliyat edildi. Doğum gününde yeni bir kalp kapakçığıyla hayata devam etmesini sağladık. Ameliyat sonrası küçük bir sürprizle doğum günü pastası kestik," dedi.

Medine Kurtar, ameliyatı gerçekleştiren ekibe teşekkür ederken, doğum günü sürprizinin kendisi için unutulmaz bir anı olduğunu ifade etti: "Yeni bir kapak, yeni bir hayat. Herkese acil şifalar diliyorum," dedi. Başhekim Doç. Mehmet Şirik ise hastaya geçmiş olsun dileklerini ileterek, başarılı ameliyat için ekibe teşekkür etti.

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ