KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI YAŞLILAR GÜNÜ’NÜ HUZUREVİNDE KUTLADI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü'nde huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, yaşlılara yönelik anlamlı bir konuşma yaptı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Yaşlılar Günü’nü Huzurevinde Kutladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Büyükşehir Belediyesi Hacı Rukiye Gazioğlu Huzurevi'ni ziyaret ederek yaşlıların bu anlamlı gününü kutladı. Ziyaret sırasında, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mücahid Soyak ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Ali Karcıoğlu da Başkan Büyükkılıç’a eşlik etti.

Başkan Büyükkılıç, huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek onlarla sohbet etti ve yaşlıların söyledikleri türkülere eşlik etti. Ziyaret esnasında, Şef Namık Kemal Bilgin yönetimindeki Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi Yaşlılar Korosu tarafından verilen mini konseri, huzurevi sakinleriyle birlikte keyifle izledi.

"Elleri Öpülesi Dua Kaynaklarımız, Şehrimizin Temel Taşları…"

Huzurevi sakinlerine hitap eden Başkan Büyükkılıç, “Elleri öpülesi dua kaynaklarımız, gönlümüzün sultanları, şehrimizin temel taşları olan, tecrübesiyle, örnek yaşantısıyla hem ailesine hem çevresine ışık saçan dostlarımız, her birinizi saygıyla, sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Başkan Büyükkılıç, Şef Namık Kemal Bilgin ve ekibine de verdikleri mini konserden dolayı teşekkür etti.

"Amacımız Sizleri Yılda Bir Kere Değil Her Zaman Hatırlamak"

Başkan Büyükkılıç, yaşlılara verdiği değeri vurgulayarak, “Amacımız sizleri yılda bir kere değil, her zaman hatırlamak. Müslüman Türk töresinde, aile kültürü vardır. Bizler birbirimizin derdiyle dertlenir, sevinciyle seviniriz. Sizlerin ellerinden öpüyoruz ve şehrimizin dua kaynakları ve huzur kaynağı olan sizlere sağlıklı, hayırlı, huzurlu ömürler diliyoruz” şeklinde konuştu.

Huzurevi çalışanlarına da teşekkür eden Başkan Büyükkılıç, “Sizleri üzmek, bizi yok etmek, şehrimizin huzurunu yok etmek demektir. Mesai arkadaşlarımız da bu şuurla çalışmaktadır” ifadelerini kullandı.

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla düzenlenen programa, huzurevi sakinlerinin yanı sıra Mustafa Kumlu Ulu Çınarlar Yaşlı Yaşam ve Dayanışma Merkezi sakinleri de katıldı. Programda yaşlılar zaman zaman duygulanırken, bazen de eğlenceli anlar yaşandı.

KAYSERİ (UHA) - REMZİ YILDIRIM

BELEDİYELER

EKONOMİ