TEM OTOYOLU ÜZERİNDE TEHLİKELİ, BARİYERLER...!

Bariyerler arasında, koruyucu vazifesi gören ızgaralar, can güvenliğini korumanın yanında gizli bir tehlike. TEM otoyolu üzerinde ki, bariyerler arasında, koruyucu vazifesi gören demir ızgaralar, korumanın yanında, can güvenliğini de tehlikeye atıyor.

TEM otoyolu üzerinde Tehlikeli, bariyerler...!

İstanbul TEM otoyolu Akşemseddin Viyadüğü bariyerleri ortasında, köprü koruyucu mangalları olarak vazife gören, demir ızgaraların can güvenliğini korumanın yanın da, tehlikeye attığı da ortaya çıktı.

Gizli bir tehlike olarak, bariyerlerin arasına monte edilen keskin delikli ızgaralar, olası bir trafik kazaların da, bariyerler arasında gizli bir tehlike olarak duruyor.

Delikli ve bıçak gibi keskin görüntüsüyle, geliş gidiş istikametlerini ayıran bariyerler arasın da gizli bir tehlike olarak can güvenliğini tehlikeye atıyor.

Kazaların en sık yaşandığı Akşemseddin Viyadüğü köprüsün de, üzerine koruyucu bir beton veya kaplama atılmadan gizli bir tehlike olarak gözüken demir ızgaralar, can güvenliği açısından, korumadan çok tehlikeye davetiye çıkartıyor.

Üzerin de hareket etmenin değil, durmanın bile zor olduğu koruyucu vazifesi gören ızgaralar, olası kazalar da korumanın yanında, tehlikenin boyutunu gözler önüne seriyor.

İSTANBUL (UHA) - MURAT ÖZDEMİR

BELEDİYELER

EKONOMİ