ŞEHİT VE GAZİ DERNEKLERİNDEN VALİ YAVUZ SELİM KÖŞGER’E ZİYARET

Adana’daki şehit ve gazi dernekleri, 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Vali Yavuz Selim Köşger’e nezaket ziyaretinde bulundu. Vali Köşger, tüm gazilerin Gaziler Günü’nü kutlayarak, şehit ve gazilerimize minnettarlığını ifade etti.

Şehit ve Gazi Derneklerinden Vali Yavuz Selim Köşger’e Ziyaret

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla, Adana’daki şehit ve gazi dernekleri Vali Yavuz Selim Köşger’e nezaket ziyaretinde bulundu. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Adana Şubesi Başkanı Coşkun Adaber, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Adana Şube Başkanı Mehmet Ali Bakır, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Adana Şube Başkanı Emine Bilgen, Adana Şehit Aileleri Malülleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Emine Kunt ve dernek üyeleri, Vali Köşger ile bir araya geldi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Köşger, vatan savunmasında mücadele eden tüm kahramanların Gaziler Günü’nü kutladığını belirtti. "Üzerinde özgürce yaşadığımız bu topraklar, şehitlerimizin ve gazilerimizin kahramanca mücadeleleri sayesinde vatan olmuştur," diyen Vali Köşger, “Ölürsem şehit, kalırsam gazi düsturu ile mücadele eden vatan evlatlarımız, birlik ve beraberliğimizin en güçlü sembolleridir,” dedi.

Vali Köşger, millet olarak kahramanlıklarıyla gurur duyduğumuz ve vatanseverliklerini örnek aldığımız gazilerimize ve şehitlerimize karşı en büyük teşekkürün, onların bizlere emanet ettiği ülkeye sahip çıkmak olduğunu belirtti. Köşger, "Gaziler Günü vesilesiyle, ülkemizin her karış toprağını savunan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Hayattaki gazilerimize de sağlık ve mutluluk diliyorum,” dedi.

Ziyaret, yapılan sohbetin ardından sona erdi.

ADANA (UHA) - REMZİ YILDIRIM

BELEDİYELER

EKONOMİ