REYHANLI'DA MEYDANA GELEN ARAÇ YANGINI PANİĞE NEDEN OLDU

Reyhanlı ilçe merkezinde seyir halinde olan bir araç aniden alev aldı.

Reyhanlı'da Meydana Gelen Araç Yangını Paniğe Neden Oldu

Hatay'ın Reyhanlı ilçe merkezinde meydana gelen araç yangını, bölge sakinleri ve trafikteki sürücüler arasında büyük paniğe neden oldu. Olay, Reyhanlı-Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi.

Atatürk Caddesi'nde seyir halinde olan bir araç, henüz belirlenemeyen nedenlerle aniden alev aldı. Yangın, aracın sürücüsü tarafından fark edildi, sürücü hızla araçtan uzaklaşarak canını kurtardı. İtfaiye ekipleri olay yerine hızla ulaştı ve yangını kontrol altına alarak söndürdü. Ancak maalesef araç, yangının etkisiyle tamamen kullanılamaz hale geldi.

Olayın neden çıktığına dair soruşturma sürdürülüyor. Yangının çıkış sebebi henüz netlik kazanmış değil. Yangının çevreye sıçramaması ve herhangi bir yaralanma veya can kaybının yaşanmaması teselli kaynağı oldu.

Yangın, çevredeki vatandaşlar ve diğer sürücüler arasında büyük bir endişeye yol açtı. Araştırmalar devam ederken, olayın ardındaki nedenlerin aydınlatılması için yetkililer tarafından detaylı bir inceleme yapılacak. Haberimizi takip etmeye devam edin, gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

HATAY (UHA) - NURİ NUR

BELEDİYELER

EKONOMİ