NALLIHAN BELEDİYESİ'NİN HAYIR BAHÇESİ MEYVE VERDİ

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde Nallıhan Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan proje kapsamındaki hayır bahçesine dikilen fidanlar meyve vermeye başladı. Nallıhan ilçesi Emrem Sultan Mahallesi'ndeki araziye dikilen ve hayata geçirilen hayır bahçesi projesi ürün verdi.

Nallıhan Belediyesi'nin Hayır Bahçesi Meyve Verdi

Nallıhan ilçesinde Nallıhan Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan "Hayır Bahçesi" projesi kapsamında dikilen fidanlar, meyve vermeye başladı. Emrem Sultan Mahallesi'nde gerçekleştirilen bu proje, çiftçilerin ve mahalle sakinlerinin memnuniyetle karşılandı.

Emrem Sultan Mahallesi'nde bu hayır bahçesi projesine destek veren çiftçiler, dikilen fidanların meyve vermesiyle mutluluklarını dile getirdiler. Projeye büyük destek veren Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş'a teşekkür ettiler.

Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, Emrem Sultan Mahallesi'nde gerçekleştirdikleri Hayır Bahçesi Projesi'nin fidanlarının meyve vermesinin sevindirici olduğunu belirterek, "Bu projemiz kapsamında dikilen fidanlar artık meyve vermeye başladı. Bu meyveler, hayırlara vesile olsun. Emrem Sultan mahallemizdeki bu güzel projede desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu. Bu projenin çevresel duyarlılık ve dayanışma örnekleriyle dolu olduğu belirtildi.

ANKARA (UHA) - KÜBRA DEMİR

BELEDİYELER

EKONOMİ