NALLIHAN BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL ÖNTAŞ, AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI'NDA BİSİKLET TURU DÜZENLEDİ

Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, Avrupa Hareketlilik Haftası münasebetiyle Çayırhan Mahallesinde bisiklet turu düzenlendi. Bisiklet turuna Nallıhan Belediye Başkan yardımcısı Cengizhan Aldemir, Nallıhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Keşküş ile gençler katılım sağladılar.

Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, Avrupa Hareketlilik Haftası'nda Bisiklet Turu Düzenledi

Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Çayırhan Mahallesi'nde düzenlenen bisiklet turuna katılarak, çevre bilincini ve sağlıklı yaşamı teşvik etti. Başkan Öntaş'a Nallıhan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aldemir ve Nallıhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Keşküş ile gençler eşlik etti.

Başkan Öntaş, bisiklet turu sırasında yaptığı açıklamada, gençlerle birlikte pedallarını sağlık için çevirdiklerini belirtti. Ayrıca, çevre koruma, doğa sevgisi ve hava kirliliği önleme amacıyla bisiklet kullanımını teşvik etmeye devam edeceklerini vurguladı.

Nallıhan Belediye Başkanı, Avrupa Hareketlilik Haftası'nda düzenlenen etkinliklerle birlikte çevre dostu hareketliliği ve temiz bir çevreyi benimseme konusundaki kararlılıklarını göstermiş oldu. Bu tür etkinliklerin toplumda çevre bilincini artırmaya yardımcı olduğunu ve genç nesillere temiz bir çevre bırakma sorumluluğunu aşıladığını belirtti.

ANKARA (UHA) - KÜBRA DEMİR

BELEDİYELER

EKONOMİ