GELİBOLULU MİLLİ OKÇU TÜMER’E COŞKULU KARŞILAMA

2024 Paris Olimpiyatları'nda okçuluk branşında takım olarak büyük bir başarıya imza atarak bronz madalya kazanan Gelibolulu Milli Okçu Ulaş Berkim Tümer protokol üyeleri, vatandaşlar ve sporcular tarafından coşkuyla karşılandı.

Gelibolulu Milli Okçu Tümer’e Coşkulu Karşılama

2024 Paris Olimpiyatları'nda okçulukta erkekler bireysel son 16 turunda oyunlara veda eden Milli Okçumuz Ulaş Berkim Tümer için ilçemizde düzenlenen karşılama törenine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Ulaş Berkim Tümer, Mete Gazoz ve Muhammed Abdullah Yıldırmış'ın yer aldığı Klasik Yay Milli Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalya kazanmıştı. Olimpiyat yarışlarından baba ocağına dönen dönen Milli Okçu Ulaş Berkim Tümer’e Gelibolu'da  karşılama programı gerçekleştirildi.

Milli Okçu Tümer için düzenlenen programa Kaymakam Bekir Abacı, Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Bartan, Türkiye Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Avrupa Okçuluk Federasyonu Başkan Yardımcısı Hakan Çakıroğlu, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Özdemir, siyasi  parti temsilcileri, ile çok sayıda sporcu, ve vatandaşlar ile ana ve babası katıldı.

Programda kısa bir konuşma yapan Milli Okçumuz Ulaş Berkim Tümer; “Bu şekilde karşılanmak inanılmaz bir duygu, madalya kazandığım kadar mutluyum şuan. Bizim için çok uzun bir süreçti, hayal gibiydi. Sonunda başardık. Böyle karşılanmak, beni çok daha mutlu ediyor. Herkese beni izlediği, yanımda olduğu ve destek verdiği için teşekkür ediyorum” dedi.

Kaymakam Bekir Abacı da, ülkemizi ve Gelibolu’yu olimpiyatlarda başarıyla temsil eden Tümer’i tebrik ederek, genç sporcuya bundan sonraki kariyerinde başarılar diledi.

ÇANAKKALE (UHA) - DOĞAN ZELOVA

BELEDİYELER

EKONOMİ