CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI CEVDET YILMAZ'DAN İSVEÇ'TEKİ SALDIRIYA SERT TEPKİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İsveç Stockholm Büyükelçiliği yakınlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik çirkin ve provokatif bir saldırıyı en güçlü şekilde kınadı ve lanetledi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'dan İsveç'teki Saldırıya Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İsveç Stockholm Büyükelçiliği yakınlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik çirkin ve provokatif bir saldırıyı en güçlü şekilde kınadı ve lanetledi. Yılmaz, bu sürekli saldırıların ve provokasyon girişimlerinin amacının Türkiye'ye, millete ve tüm İslam dünyasına yönelik olduğunu açıkça belirtti.

Yılmaz, bu saldırılara ifade özgürlüğü gerekçesiyle meşruiyet verilmemesi ve nefret suçlarını önlemek için acil önlemlerin alınması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, İsveç'in bu tür provokasyonlara izin vermemesi ve bu tür girişimlere hoşgörü göstermemesi gerektiğini belirterek, bu ve benzer nefret suçu eylemlerinin sorumlularına karşı hızlı yasal işlemlerin yapılmasını talep etti.

Yılmaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Türkiye'yi, milleti ve dini değerleri hedef alan tüm saldırı ve provokasyon girişimlerine karşı kararlı mücadelelerinden ve haklı duruşlarından asla taviz verilmeyeceğini vurguladı.

BİNGÖL (UHA) - AZİZ ÖNAL

BELEDİYELER

EKONOMİ