CHP ÇANAKKALE İL KADIN KOLLARINDAN, GELİBOLU KADIN KOLLARINA VE KAVAKÖY BELEDİYESİNE ZİYARET

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen kongre ile Çanakkale İl Kadın Kolları Başkanı seçilen Seçil Gündüz ve yönetimi, Gelibolu'ya  ziyaret gerçekleştirerek CHP İlçe Kadın Kolları Başkanlığı yönetimi ile bir araya geldi.

CHP Çanakkale  İl Kadın Kollarından, Gelibolu Kadın Kollarına  ve Kavaköy belediyesine ziyaret

İl Kadın Kolları Başkanı Gündüz ve yönetimi, Gelibolu'ya gerçekleştirdiği tanışma ziyaretinde İlçe Kadın Kollarının çalışmaları hakkında da bilgi alışverişinde bulundu. İlçe Kadın Kolları Başkanı Öznur Türk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “İl Kadın Kolu Başkanımız Seçil Gündüz Hanım ve yönetimi partimizi ziyarete gelerek bizleri mutlu ettiler. Kendilerine ve ekibine yeni çalışma döneminde başarılar dileriz” dedi.

KAVAKKÖY BELEDİYESİ’NE ZİYARET

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Seçil Gündüz, daha sonra Kavakköy Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Necati Kopça ile görüştü.

İl Kadın Kolları Başkanı Seçil Gündüz’e ziyaretinde İlçe Başkanı Engin Coşkun, Kadın Kolu Başkanı Öznur Türk ve yönetimi eşlik etti. Kavakköy Belediye Başkanı Necati Kopça ile bir süre sohbet eden İl Kadın Kolları Başkanı Seçil Gündüz, misafirperverliklerinden dolayı Belediye Başkanı ve İlçe yönetimine teşekkür etti.

ÇANAKKALE (UHA) - DOĞAN ZELOVA

BELEDİYELER

EKONOMİ