BAŞKAN TUTDERE, ADIYAMAN DOSTLUK GRUBU İLE İSTANBUL'DA BİR ARAYA GELDİ

Başkan Tutdere, İstanbul'da Adıyamanlı iş insanları ve akademisyenlerle bir araya gelerek şehrin kalkınması için güç birliği yapılması gerektiğini vurguladı.

Başkan Tutdere, Adıyaman Dostluk Grubu ile İstanbul'da Bir Araya Geldi

Adıyaman Belediyesi Başkanı Abdurrahman Tutdere, İstanbul’da yaşayan Adıyamanlıların oluşturduğu ‘Adıyaman Dostluk Grubu’nun daveti üzerine, İstanbul Atatürk Kültür Merkezi’nde iş insanları ve akademisyenlerle bir araya geldi. Toplantıda, Adıyaman’ın kalkınmasına yönelik eğitimden sağlığa, kültürden sosyal yaşama kadar birçok alanda şehre değer katacak projeler değerlendirildi. Adıyaman Dostluk Grubu'nun öncülüğünde gerçekleştirilen bu toplantıya, iş insanları Bahadır Kaleağası, Sadi Yalçın, Selda Tandoğan, Besni Eğitim Vakfı Başkanı Şaban Çağıran ve Prof. Dr. Celalettin Kocatürk gibi önemli isimler katıldı.

Toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Tutdere, Adıyaman Dostluk Grubu'nun, 6 Şubat depremi sonrası şehrin yaralarını sarmak ve kalkınmasını hızlandırmak için büyük bir özveriyle çalıştığını belirtti. Bu tür organizasyonların kentin geleceği için önemine vurgu yaparak, "Adıyaman’ımızın geleceği için fikir alışverişinde bulunarak ilerleyen dönemde hayata geçireceğimiz projelerin yol haritasını belirledik. Bu verimli toplantının, şehrimiz adına önemli projelerle devam edeceğine inanıyorum," dedi.

Adıyaman Dostluk Grubu’nun şehrin geleceği için umut verici adımlar attığını ifade eden Başkan Tutdere, "Adıyamanlı hemşehrilerimizin oluşturduğu bu değerli grup, şehrimizin geleceği için umut verici adımlar atıyor. Onların çabaları sayesinde Adıyaman için çok güzel işler başaracağımıza inanıyorum. Adıyaman’ımızı dostları ile ayağa kaldıracağız," dedi.

Toplantı sonunda, projelerin detaylandırılması ve hayata geçirilecek adımların belirlenmesi amacıyla düzenli olarak bir araya gelme kararı alındı.

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ