BAŞKAN KILINÇ’TAN ‘CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI’ MESAJI

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Kılınç’tan ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ Mesajı

Başkan Kılınç Mesajında; 

"Cami, İslam kültürünün merkezi olmasının yanı sıra, bir araya gelmemizi, ibadet yapmamızı ve manevi olarak beslenmemizi sağlayan bir mekan olarak da büyük bir öneme sahiptir. Din görevlilerimiz ise bu mekanın maneviyatını canlı tutan kişilerdir. Onlar, bizler için gece gündüz demeden çalışır ve rehberlik ederler.

Bu hafta, camilerimizin ve din görevlilerimizin fedakarca hizmetlerini hatırlamak için bir fırsattır. Gösterdikleri çaba ve emek, kaynakların daha sağlam bir temel üzerinde bir araya gelmesine katkı sağlar. Camilerimiz, sadece ibadet mekanları değil, aynı zamanda eğitim, kültür ve dayanışmanın merkezleridir.

Bu vesileyle, Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı en derin kalbi muhabbetlerimle kutluyorum. Toplumumuzun manevi birliği ve beraberliğini daha da güçlendirecekleri inancıyla, din görevlilerimize sundukları değerli hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu haftanın, birlikte daha güzel ve manevi bir gelecek inşa edilmesine vesile olmasını temenni eder, sağlık, huzur ve bereket dolu günler dilerim." dedi.

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ