AHMET DAVUTOĞLU'NDAN GELİBOLU İLÇE BAŞKANI AYSUN TARIMAN’A DESTEK ZİYARETİ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve eşi, Gelibolu İlçe Başkanı Aysun Tarıman’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ahmet Davutoğlu'ndan Gelibolu İlçe Başkanı Aysun Tarıman’a Destek Ziyareti

Uzun zamandır rahatsız olan ve tedavi gören Gelibolu İlçe Başkanı Aysun Tarıman’a, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ilçeye gelerek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu, Kurucular Kurulu Üyesi Yeşim Karadağ ve İl Başkanı Vahap Özsüer ile birlikte uzun zamandır rahatsız olan ve tedavi gören İlçe Başkanı Aysun Tarıman’ı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Genel Başkan Davutoğlu, İlçe Başkanı Tarıman ve ailesi ile bir süre sohbet etti. Tedavi hakkında da bilgi alan Davutoğlu, acil şifalar dileyerek İlçe Başkanı Tarıman’ın en kısa sürede sağlığına kavuşacağına inandıklarını belirtti.

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Tarıman, Genel Başkan Davutoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu, eşi Hanımefendi Sare Davutoğlu, Kurucular Kurulu Üyemiz Sayın Yeşim Karadağ ve İl Başkanımız Sayın Vahap Özsüer ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyaretleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. En kısa sürede tedavimi tamamlayarak, çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam etmeyi umut ediyorum” dedi

ÇANAKKALE (UHA) - DOĞAN ZELOVA

BELEDİYELER

EKONOMİ