ÇUKUROVA BELEDİYESİ İSTİHDAM BİRİMİ, İŞ ARAYANLAR İÇİN UMUT OLMAYA DEVAM EDİYOR

Çukurova Belediyesi İstihdam Birimi, iş arayan vatandaşları işverenlerle buluşturuyor ve istihdama katkı sağlıyor. Başkan Kozay, tüm iş arayanları birime davet etti.

Çukurova Belediyesi İstihdam Birimi, İş Arayanlar İçin Umut Olmaya Devam Ediyor

Çukurova Belediyesi İstihdam Birimi, işsizlerin umudu olmayı sürdürüyor. Her yaştan ve meslekten başvuruları kabul eden İstihdam Birimi, işverenlerle olan bağlantıları sayesinde uygun işe uygun eleman ihtiyacını karşılıyor. Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, “İstihdam Birimi aracılığıyla hemşehrilerimizin iş bulmasına, işverenlerimizin de personel ihtiyacını karşılamasına vesile olmak büyük bir mutluluk” dedi.

İSTİHDAM BİRİMİ İŞ ARAYANLARIN UMUDU OLUYOR

Çukurova Belediyesi İstihdam Birimi, iş arayan vatandaşlarla çalıştıracak eleman arayan firmaları bir araya getiriyor. Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Kariyer Günü” etkinliklerinde, firmaların İnsan Kaynakları Birimi sorumluları sundukları iş olanaklarıyla ilgili iş arayan vatandaşlara hem sunum yapıyor hem de iş başvurularını alıyor. Başvurular değerlendirildikten sonra, aranan kriterlere uygun vatandaşlar personel olarak işe alınarak istihdama katkı sağlanıyor.

KOZAY: İŞ ARAYANLARI İSTİHDAM BİRİMİMİZE BEKLİYORUZ

Ülkenin en büyük sorunlarından birinin işsizlik olduğunu vurgulayan Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, “Çukurova Belediyesi İstihdam Birimi ile iş arayan vatandaşlarımızı işverenlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın kariyer yolculuklarında onlara rehberlik etmek bizim için çok önemli. Her yaştan ve meslekten başvuruları kabul eden İstihdam Birimimiz, özel sektör firmalarının eleman ihtiyacını karşılarken, işsiz vatandaşlarımızı da iş sahibi yapıyor. İş arayan vatandaşlarımızı ve personel ihtiyacı olan firmaları, belediye hizmet binamızdaki İstihdam Birimimize davet ediyoruz” dedi.

ADANA (UHA) - REMZİ YILDIRIM

BELEDİYELER

EKONOMİ