MİLAS BELEDİYESİ’NİN ÖDEV DESTEK VE BECERİ KURSLARI BAŞLADI

Milas Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılı ile birlikte öğrencilere ücretsiz ödev destek ve beceri kursları başlattı. Kurslar, öğrencilere Türkçe, İngilizce, Almanca, Matematik, Yaratıcı Drama ve Müzik dersleri sunuyor.

Milas Belediyesi’nin Ödev Destek ve Beceri Kursları Başladı

Milas Belediyesi, eğitim alanındaki hizmetlerini sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde sürdürmeye devam ediyor. Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte ücretsiz olarak açılan ödev destek ve beceri kurslarına kayıt yaptıran öğrenciler için ders zili çaldı. Bu kurslar, öğrencilerin eğitimde fırsat eşitliği sağlanmasına ve başarılarına katkıda bulunmayı hedefliyor.

Öğrenciler Yoğun İlgi Gösterdi
Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü'ne bağlı kültür birimi bünyesinde hizmete giren ödev destek ve beceri kurslarına 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri kayıt yaptırdı. Milas Belediyesi Çocuk Kütüphanesi’nde Türkçe, İngilizce, Almanca ve Matematik dersleri verilirken, Amfi Tiyatroda ise Yaratıcı Drama ve Müzik branşlarında eğitim sunuluyor. Alanında uzman eğitimciler tarafından verilen kurslar, öğrencilerden büyük ilgi gördü.

Başkan Fevzi Topuz’dan Başarı Temennisi
Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, belediye bünyesinde açılan ödev destek ve beceri kursları hakkında yaptığı açıklamada, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyor ve eğitimde fırsat eşitliğini savunuyoruz. Öğrencilerimizin okul başarılarını artırmayı amaçladığımız bu kurslara gösterilen ilgiden memnuniyet duyuyor, tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

MUĞLA (UHA) - REMZİ YILDIRIM

BELEDİYELER

EKONOMİ