ÇİĞLİLİ HAYIRSEVER MURAT GÖKÇEKAYA'YA EĞİTİME KATKILARINDAN DOLAYI PLAKET VERİLDİ

Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Şüayip Üner, hayırsever iş adamı Murat Gökçekaya’ya eğitime verdiği desteklerden dolayı plaket takdim etti.

Çiğlili Hayırsever Murat Gökçekaya'ya Eğitime Katkılarından Dolayı Plaket Verildi

Çiğlili hayırsever iş adamı Murat Gökçekaya, eğitime sağladığı katkılar nedeniyle İzzet Gökçimen Ortaokulu'nda düzenlenen törende plaket ile onurlandırıldı. Plaketi, Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Şüayip Üner takdim etti. Üner, Gökçekaya’nın sadece İzzet Gökçimen Ortaokulu’na değil, diğer okullara da destek verdiğini belirterek, bu katkıların eğitim ortamlarını iyileştirdiğini vurguladı ve Gökçekaya’nın desteklerinin devam etmesi temennisinde bulundu.

Törende söz alan Murat Gökçekaya, “Okulumuz bizim okulumuz. Ben de bu mahallenin öğrencisiyim” diyerek Çiğli Lisesi mezunu olduğunu ifade etti. Gökçekaya, her zaman eğitim camiasının yanında olacağını ve destek vermeye devam edeceğini söyledi. Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Şüayip Üner ve İzzet Gökçimen Ortaokulu Müdüresi Aysun Akçay'a organizasyon için teşekkür eden Gökçekaya, törenin ardından öğrencilerle fotoğraf çektirerek, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Her zaman yanınızda olacağım” dedi.

İZMİR (UHA) - CEVDET LAÇİNKAYA

BELEDİYELER

EKONOMİ