ÇİĞLİ BELEDİYESİ EĞİTİM MERKEZİ, ÜCRETSİZ KURSLARIYLA YENİ DÖNEME MERHABA DEDİ

Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezi (ÇİBEM), 2024-2025 eğitim yılına 750 öğrenciyle başladı ve ücretsiz kurslar sunuyor.

Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezi, Ücretsiz Kurslarıyla Yeni Döneme Merhaba Dedi

Eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla faaliyetlerini sürdüren Çiğli Belediyesi Eğitim Merkezi (ÇİBEM), 2024-2025 eğitim öğretim yılına hızlı bir başlangıç yaparak 750 öğrenciyle yeni döneme start verdi. ÇİBEM’i ziyaret eden Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, sınavlara hazırlanan YKS ve LGS öğrencilerine başarılar diledi.

ÇİBEM, bu yıl da kapılarını açarak LGS’ye hazırlanan 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri ile YKS’ye hazırlanan 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik yeni dönem kurslarına başladı. Tüm kurslar ve eğitim materyalleri ücretsiz olarak sunuluyor. Merkezde öğrencilerin derslerine destek olmak amacıyla uzman kadro tarafından çeşitli branşlarda eğitim verilmeye devam edecek.

Başkan Yıldız Derslere Katıldı

Sınıfları ve kütüphaneyi gezen Başkan Yıldız, öğrencilerle birlikte Türkçe ve Matematik derslerine katılarak öğrencilik yıllarına geri döndü. Öğrencilere başarılar dileyen Yıldız, daha sonra öğretmenler odasında öğretmenlerle sohbet etti. Başkan Yıldız, öğretmenlerin taleplerini yerine getireceklerini ve eğitim kalitesinin artırılması için çalışmalar yapacaklarını belirtti.

Başkan Yıldız: “Çocuklarımızın Geleceğe Güvenle Bakmalarını Amaçlıyoruz”

Ziyareti sırasında yaptığı konuşmada Başkan Yıldız, eğitimin toplumun geleceğini şekillendiren en önemli unsurlardan biri olduğunu vurguladı. Yıldız, "Çiğli Belediyesi olarak gençlerimizin eğitimine destek vererek onların geleceğe daha güvenle bakmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Eğitim merkezimizde sunulan kurslar, Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun olarak hazırlanıyor ve öğrencilerin sınavlara en iyi şekilde hazırlanmasını hedefliyoruz. Çocuklarımızın akademik başarılarını artırmayı amaçlıyoruz. Onların her zaman yanındayız ve destekçisiyiz” dedi.

İZMİR (UHA) - HÜSEYİN ERGÜN

BELEDİYELER

EKONOMİ