15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ ÖNEMLİ GÜNLER İÇİN RENKTEN RENGE BÜRÜNÜYOR

Beşiktaş Ortaköy'deki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, isteğe ve talebe göre önemli gün ve haftalarda renk ve ışık gösterileriyle aydınlatılıyor.

15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ ÖNEMLİ GÜNLER İÇİN RENKTEN RENGE BÜRÜNÜYOR

15 Temmuz Şehitler Köprüsü, istek ve talebe göre, kurum ve Türkiye'ye yakın komşu ülkelerin kuruluş yıldönümleri ile önemli günlerinin kutlanması, ciddi hastalıkların bilinirliğini artırmak ve kadına şiiddet gibi toplumsal sorunların farkındalığına dikkat çekmek için havanın kararmasıyla birlikte renkli bir görsel şölen sunuyor.

Köprülerin farklı renklerde aydınlatılması konusunda bilgi aldığımız Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü yetkilisi, genelde kırmızı ve süt renginde olan köprü ışıklarının isteğe ve önemli gün ve haftalara göre renklendirilerek, kırmızı, mavi, sarı, yeşil ve turuncu renklerle aydınlatıldığını, örneğinde de Sahil Güvenlik Konutanlığı'nın 42. Kuruluş Yıldönümü Kutlamaları haftasında isteğe göre İstanbul'da ki köprülerin ışık görselinin iki gün süresince gün aydınlana kadar turuncu renklerle aydınlatıldığını ifade etti.

Saat 19.30'dan itibaren aydınlatılan 15 Temmuz Köprüsü'nde, mavi, mavi kırmızı, mavi sarı, yeşil, süt, kırmızı, turuncu, kırmızı mavi renk tonlarında ışık görsel şöleni sunumu yapılıyor.

 

 

İSTANBUL (UHA) - MURAT ÖZDEMİR

BELEDİYELER

EKONOMİ