ADIYAMAN'DA KONTEYNER KENTLERDE SİNEMA ETKİNLİĞİ DEVAM EDİYOR

Adıyaman Belediyesi tarafından depremzede çocuklar için haftada iki kere farklı bir konteyner kentte düzenlenen sinema etkinliği bu hafta Sincan Belediyesi Konteyner Kenti'nde gerçekleştirildi.

Adıyaman'da Konteyner Kentlerde Sinema Etkinliği Devam Ediyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen çocukların, afetin psikolojik etkilerinden uzaklaşmalarını sağlamak amacıyla Adıyaman Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından haftada iki kere farklı bir konteyner kentte sinema etkinliği düzenleniyor.

Adıyaman Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında, afetin ardından toplu yaşam alanlarında kalan vatandaşlar için düzenlenen çeşitli etkinlikler ile hizmet vermeye devam ediyor. Özellikle çocukların süreçten daha az etkilenmelerini sağlamak için gerçekleştirilen sinema etkinliği bu hafta da Sincan Belediyesi Konteyner Kent alanında düzenlendi. Etkinlikte kalem seti ve ikramlıklar dağıtan Adıyaman Belediyesi ekipleri çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Konteyner kentte film izlemenin mutluluğunu yaşayan çocuklar ise Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’a sinema etkinliği ve hediyeler için teşekkürlerini iletti.

ADIYAMAN (UHA) - RAMAZAN YAVUZ

BELEDİYELER

EKONOMİ