İSTANBUL'DA TEM OTOYOLU E-6 ÜZERİNDEKİ TRAFİK SORUNU KAÇINILMAZ ÇİLE HALİNİ ALDI

Megakent İstanbul'un en büyük problemlerinden biri olan trafik sorunu, her geçen gün daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor. İstanbul'da trafik yoğunluğunun artmasıyla birlikte özellikle TEM Otoyolu E-6 üzerinde yaşanan trafik çilesi gün geçtikçe artıyor.

İstanbul'da TEM Otoyolu E-6 Üzerindeki Trafik Sorunu Kaçınılmaz Çile Halini Aldı

Trafik sıkışıklığı, TEM Otoyolu E-6'nın Levent 5 istikametinden başlayarak 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne kadar olan bölgede etkili bir şekilde devam ediyor. Özellikle Metris E Tipi Cezaevi yönünden itibaren trafik yoğunluğu artıyor ve bu viyadüklerde dur-kalk seyir halini alıyor.

Her geçen gün artan trafik sorunu nedeniyle bu bölgedeki karayolu kullanıcıları için stresli bir deneyim haline geliyor. Anadolu yakasına gitmek isteyen sürücüler için TEM otoyolu, gündüz ve gece aynı trafik çilesini sunuyor.

Otobanlar ve viyadükler, araçların en fazla yoğunlaştığı bölgelerden biri haline gelmiş durumda. Bu nedenle, trafikten kaçmak ve stresten uzaklaşmak için alternatif yollar aranıyor.

İstanbul'da trafik sorununun çözümü için çeşitli projeler ve altyapı çalışmaları devam etse de, şu an için sürücüler için trafik yoğunluğu ve çile kaçınılmaz gibi görünüyor. İstanbul'da trafik sorununa kalıcı çözümler bulunması, şehir içi ulaşımı rahatlatması için büyük bir önem taşıyor.

 

 

İSTANBUL (UHA) - MURAT ÖZDEMİR

BELEDİYELER

EKONOMİ