ZEYDAN KARALAR, ADANA’DA HİZMET ATAĞINI SÜRDÜRÜYOR

Başkan Zeydan Karalar, Adana’da yeni projelerle hizmet atağını sürdürüyor ve Fatih Mahallesi’ne büyük yatırımlar yapıyor.

Zeydan Karalar, Adana’da Hizmet Atağını Sürdürüyor

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, önceki dönemde başlattığı hizmet atağına hız kesmeden devam ediyor. Türkan Saylan Gündüz Bakımevi ve Yavuzlar Köprüsü’nün açılışlarını gerçekleştiren Başkan Karalar, ekim ayı sonlanmadan 3 mahalle merkezi ve bir yolun açılışını daha yapmayı planlıyor. İlk olarak Seyhan ilçesindeki Fatih Mahallesi Mahalle Merkezi’nin açılışını yapan Başkan Karalar, siyasiler, muhtarlar ve bölge halkının katılımıyla halka hitap etti.

Fatih Mahallesi’nde büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Karalar, yaz sıcaklarının sürdüğü aylarda açılış yapmamayı tercih ettiklerini belirterek, "Bir süre açılış yapmayınca çalışmadığımızı düşünenler oldu. Ama üst üste gerçekleştirdiğimiz açılışlarla tempomuzu artırıyoruz. Zeydan Karalar’ı durdurabilir misiniz? Ne durur ne de durdurulur. Bütün belediye personelimizle halk için çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

En Güzel Semt Pazarı Fatih’te Olacak

Hizmet anlayışlarının eşitlik üzerine kurulu olduğunu vurgulayan Başkan Karalar, Fatih Mahallesi’ne ilk olarak Seyhan Belediye Başkanlığı döneminde hizmet etmeye başladığını ve Büyükşehir'de de yol yapımı, cami bakımı ve mahalle merkezi gibi projeleri hayata geçirdiklerini ifade etti. Fatih Mahallesi sakinlerinin cami minaresi yapım talebini karşılayacaklarını belirten Karalar, “Fatih Mahallesi’ne yapacağımız işler bitmedi. Yaklaşık 200 milyon lira değerinde bir semt pazarı için de yer tahsisi yaptık. İhale sonuçlandığında en güzel semt pazarı Fatih’in olacak” diye konuştu.

“Adana’nın Evladı Olarak Sizlere Hizmet Etmeye Devam Ediyorum”

Başkan Zeydan Karalar, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevdeki ilk dönemlerinde çok sayıda hizmet gerçekleştirdiklerini belirtti. Pandemi, depremler ve borç yüküne rağmen halkın ihtiyaçlarına yönelik hizmetleri yerine getirmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Karalar, “Adana’da nerede ne eksik varsa yapmaya taliptik. Bize güvendiniz, tekrar seçtiniz. Belediye başkanlığında bu benim üçüncü dönemim. Ben Adana’nın bir evladı, verdiğiniz desteği hak etmeye çalışan bir kardeşinizim” dedi.

“Adana Artık Güzellikleri ile Gündemde”

Adana’yı dönüştürme çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden Başkan Karalar, önümüzdeki 15 gün içinde 4 farklı projenin daha açılışını gerçekleştireceklerini belirtti. Yapılan yatırımların sadece kentin fiziki koşullarını iyileştirmekle kalmayıp, Adana’yı hak ettiği parlak günlere ulaştırmayı amaçladığını dile getirdi. Karalar, Adana’nın artık olumsuzluklarla değil, sıcak yürekli insanları, festivalleri, doğal güzellikleri ve lezzetleriyle konuşulduğunu vurguladı.

Fatih Mahallesi ve çevre mahalle muhtarlarının teşekkür konuşmalarının ardından mahalle merkezinin açılışı gerçekleştirildi. 1010 m² alan üzerine kurulu, 2 katlı taziye evinde; taziye salonu, çocuk oyun alanı, fitness alanı, yeşil alan ve spor alanı yer alıyor.

ADANA (UHA) - REMZİ YILDIRIM

BELEDİYELER

EKONOMİ