SANCAKTEPE’DE GAZİLER GÜNÜ ONURUNA DÜZENLENEN KAHVALTI PROGRAMINDA GAZİLER ANILDI

Sancaktepe’de, Gaziler Günü vesilesiyle düzenlenen kahvaltı programında gaziler ve şehit yakınları onurlandırıldı. İlçe protokolünün geniş katılım gösterdiği etkinlikte gazilerin fedakârlıkları bir kez daha hatırlandı.

Sancaktepe’de Gaziler Günü Onuruna Düzenlenen Kahvaltı Programında Gaziler Anıldı

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya'nın himayelerinde düzenlenen kahvaltı programında, ilçede yaşayan gaziler ve şehit yakınları onurlandırıldı. Sancaktepe İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından organize edilen bu anlamlı etkinlik, gazilerin ve şehit ailelerinin fedakârlıklarını bir kez daha hatırlatarak toplumsal dayanışmanın güçlenmesine katkı sağladı.

Protokolden Yoğun Katılım
Gaziler Günü için düzenlenen programa ilçe protokolünden geniş katılım sağlandı. Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Kılıç ve Gökhan Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanı J. Üstğm. Mustafa Kemal Başan, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Erişmiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Aslan, Müftü Ertuğrul Mehmet Soylu ve Sosyal Hizmetler Müdürü Şule Varhan gibi isimler programa katıldı. Ayrıca, MHP İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, CHP Sancaktepe İlçe Başkanı Emre Yılmaz, MHP Meclis Üyesi Hakan Şahin, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Akcan, Sancaktepe CHP Meclis Üyesi Başkanları ve Üyeleri, Sancaktepe muhtarları da etkinlikte hazır bulundu.

Gazilerin Fedakârlıkları Bir Kez Daha Hatırlandı
Program, Yenidoğan Merkez Camii İmamı İsmail Bulut’un Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahileriyle başladı. Güneydoğu gazilerinden Kasım Çoban, konuşmasında gazilerin zorlu mücadelelerini anlatarak bu vatan için verdikleri emek ve fedakârlıkları dile getirdi. Sosyal Hizmetler Müdürü Şule Varhan ise kahvaltının amacı ve gazilere verilen değeri vurgulayan bir konuşma yaptı.

Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, yaptığı konuşmada gazilerin ve şehit yakınlarının milletimiz için taşıdığı önemi dile getirdi. Karakaya, gazilerin bu toprakların bağımsızlığı ve huzuru için gösterdikleri fedakârlıkların hiçbir zaman unutulmayacağını vurgulayarak katılımcılardan büyük alkış aldı.

Programın sonunda Sancaktepe Müftüsü Ertuğrul Mehmet Soylu, yemek duasını gerçekleştirdi. Ardından, tüm katılımcılar toplu fotoğraf çekimi ile bu anlamlı günü ölümsüzleştirdiler. Kahvaltı programında gazilere ve şehit yakınlarına teşekkür edilerek, fedakârlıklarının her zaman hatırlanacağı bir kez daha vurgulandı.

İSTANBUL (UHA) - GÜLSEVEN TAŞ

BELEDİYELER

EKONOMİ