KKTC CUMHURBAŞKANI TATAR'DAN SİLİVRİ BELEDİYESİNE TAM NOT

Silivri Belediyesi heyeti, kardeş şehirleri olan KKTC İskele Belediyesi'nin daveti üzerine "5. Kültürlerin Kaynaşması" etkinliğine katıldı.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar'dan Silivri Belediyesine Tam Not

Etkinlikte Silivri Belediyesi, kendi arazilerinde yetiştirdiği doğal tarım ürünlerini, kültürel faaliyetlerini ve Silivrili kadınların el emeği ürünlerini sergiledi. Silivri Belediyesi standı, birçok ziyaretçiyi ağırladı, bu ziyaretçiler arasında KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Ankara Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve KKTC İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu katıldı.

Silivri Belediyesi Basın, Halkla İlişkiler ve Kültür Müdürü Eren Ermiş, Silivri Muharip Gaziler Derneği Başkanı Adnan Gürcan ve Silivrili gaziler, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın selam ve sevgilerini iletmek üzere KKTC'yi ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında, Kahraman Gaziler, KKTC'deki 28. Mekanize Tümen Komutanlığı, Boğaz Şehitliği, Karaoğlanoğlu Şehitliği ve Kapalı Maraş Bölgesi gibi önemli mekanları ziyaret ettiler.

Kültürlerin Kaynaşması Etkinliği sırasında konuşma yapan KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Silivri'den gelen gazileri selamladı ve onların KKTC'de bulunmalarının önemine vurgu yaptı. Ersin Tatar, "Sizleri unutmadığımızı ve sizlerin buradaki varlığının teminatı olduğunuzu bilmenizi istiyorum" dedi.

Silivri Belediyesi Basın, Halkla İlişkiler ve Kültür Müdürü Eren Ermiş, etkinliğin kendileri için anlamlı olduğunu belirterek, Silivri'nin kültürel mirasını ve ürünlerini KKTC'de sergileme fırsatı buldukları için mutlu olduklarını söyledi.

Silivri Muharip Gaziler Derneği Başkanı Adnan Gürcan da Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a teşekkür ederek, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın ilgisi için minnettarlığını dile getirdi.

UHA Haber Merkezi - AZİZ ÖNAL

BELEDİYELER

EKONOMİ