ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN YKS’YE GİREN GENÇLERE DESTEK

Elazığ Belediyesi’nden YKS’ye Giren Gençlere Destek

Elazığ Belediyesi’nden YKS’ye Giren Gençlere Destek

SINAV NOKTALARINDA İKRAM ÇADIRLARI KURULDU

Elazığ Belediyesi, gençlerin gelecekleri açısından büyük önem taşıyan YKS'nin yapıldığı şehir merkezindeki 39 noktada ikram çadırı kurdu. Kurulan çadırlarda, öğrenciler ve velilere su ve kek ikramında bulunuldu.
‘Gelecek Sensin’ sloganıyla Yüksek Öğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek gençlere yönelik sınav öncesi hazırlanan eğitime destek programı kapsamında gerçek sınav standartlarında ücretsiz YKS deneme sınavı, moral konseri ve seminer programı düzenleyen Elazığ Belediyesi, sınav gününde de gençlerin yanında yer aldı.
Ücretsiz ulaşım hizmetiyle öğrencilerin sınav noktalarına sorunsuz ulaşmalarına katkı sağlayan Elazığ Belediyesi, YKS’nin yapıldığı 39 ayrı noktada ikram çadırları kurdu. Kurulan ikram çadırlarında hem sınava giren öğrencilere hem de sınav noktalarında bekleyen ailelere Elazığ Belediyesi ekipleri tarafından su ve kek ikramında bulunuldu.
Sınav noktalarında öğrencileri ve velileri karşılayarak ikramlardan bulunan Elazığ Belediyesi ekiplerinin hizmeti memnuniyetle karşılandı. Verilen hizmetten mutluluk duyduklarını ifade eden öğrenciler ve aileleri Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ettiler.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: “GENÇLİĞE DESTEK, GELECEĞE EN BÜYÜK HİZMETTİR”
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Bilimde, teknolojide, sporda, eğitimde her alanda gençlerimizin gelişimlerine katkı sağlamak, gelecek yolculuklarında gereken desteği sağlamak ve hayallerine dokunabilmek her zaman önceliğimizdir. Gençliğe destek, geleceğe en büyük hizmettir. Bu yıl kapsamlı bir destek programıyla YKS’ye giren gençlerimizin yanında yer aldık.
Gençlerimiz yoğun bir çalışma maratonunun sonunda bugün hayalini kurdukları üniversiteye gidebilmek için ilk adımı attılar. Biz de Elazığ Belediyesi olarak bugün de onların yanında yer aldık. Gençlerimizin sınav noktalarına rahatlıkla ulaşabilmeleri adına ücretsiz ulaşım desteği sağladık.  Sınavların yapıldığı noktalarda ise hem sınava giren gençlerimize hem de ailelerine ikramlarda bulunduk. Birinci oturumu bugün gerçekleştirilen, ikinci ve üçüncü oturumları ise Pazar günü gerçekleştirilecek olan YKS’ye giren tüm gençlerimizin emeklerinin karşılıklarını almaları temennisiyle gelecek yolculuklarında başarılar diliyorum.” dedi.

BELEDİYELER

EKONOMİ