BEYPAZARI'NDA ALİ UYSAL'DAN SAKARYA ZAFERİ VE SOKAK HAYVANLARI İÇİN ÖNERGE

Beypazarı ilçesinde, Ağustos ayı olağan Meclis toplantısında, İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Ali Uysal, Sakarya Zaferi'nin 103. Yıldönümü ve sokak hayvanları için rehabilitasyon merkezi ve yaşam alanı oluşturulması amacıyla Meclise önerge verdiğini bildirdi.

Beypazarı'nda Ali Uysal'dan Sakarya Zaferi ve Sokak Hayvanları İçin Önerge

Ali Uysal, verdiği önergelerin belediye meclisinde oybirliğiyle kabul edildiğini ve ilgili komisyonlara havale edildiğini belirtti. "Oybirliği ile kabul edilen bu önergelerin komisyonlardan da geçeceğini düşünüyoruz. Yapıcı önergeler vermeye devam edeceğiz," dedi.

Sakarya Zaferi’nin 103. Yıldönümü töreni ve sokak hayvanları için doğal yaşam alanı ve rehabilitasyon merkezi oluşturulması önergeleri, Meclis tarafından oybirliğiyle kabul edilerek ilgili komisyonlara gönderildi. Önergelerin komisyonlardan geçmesi bekleniyor.

Ali Uysal, Sakarya Zaferi'nin 103. Yıldönümü dolayısıyla verdiği önergede, ilçenin Yalnızçam Mahallesi'nde bulunan anıtta kutlamaların yapılmasını ve tören düzenlenmesini istedi. Ayrıca, TBMM tarafından kabul edilen Sokak Hayvanları Kanunu çerçevesinde, hayvanlar için doğal yaşam alanları oluşturulması, aşılama ve kısırlaştırma yapılması gibi çalışmalarla, köpeklerin daha rahat yaşamalarını sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ