BEYPAZARI KÖYLERİ, ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLE SICAK ASFALTA KAVUŞUYOR

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Beypazarı Bölge Müdürlüğü, ilçenin köy yollarında sıcak asfalt serimine devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Aşağıgüney ve Yukarıgüney mahalleleri arasındaki yol sıcak asfaltla kaplandı.

Beypazarı Köyleri, Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Sıcak Asfalta Kavuşuyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Beypazarı Bölge Müdürlüğü, Beypazarı ilçesinin köylerinde sıcak asfalt seriminin sürdüğünü bildirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Beypazarı Bölge Müdürlüğü tarafından Aşağıgüney ve Yukarıgüney mahalleleri arasındaki bağlantı yolunun sıcak asfaltla kaplandığı kaydedildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Beypazarı Bölge Müdürlüğü ekipleri, sıcak asfalt dökülecek mahalle yollarında, asfalt serimi öncesinde, yolun sıcak asfalt dökülmesine uygun hale getirildiğini, menfez ve dere yataklarına suyun akışını sağlayacak büz ya da menfezlerin yerleştirilmesinin ardından yolun altyapısının tamamlanması sonrasında sıcak asfalt seriminin sürdüğünü belirtti.

Bölgede, yani Keltepe ve Depelarkası'nda bulunan köy ya da mahalle grup yollarında, altyapı çalışmalarının tamamlandığı ve bu bölgede bulunan Köst, Nuhhoca, Dağşeyhler, Yıldız, Dudaş, Aşağıgüney ve Yukarıgüney grup köy yollarının da tamamlanarak hizmete gireceği, sıcak asfalt seriminin ise sürdüğü kaydedildi.

Bölgede bulunan köylerin mahalle muhtarları, yaptıkları ortak açıklamada, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş başkanlığında Beypazarı köylerinin sıcak asfaltla tanıştığını belirttiler.

Sıcak asfalt dökülmesi, yol bariyer korkuluklarının yerleştirilmesi ve yol çizgilerinin çizilmesiyle birlikte "Başkente yakışan işte bu yol şekli" ifadesini kullanan muhtarlar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mansur Yavaş ve ekibine teşekkür ettiklerini aktardılar.

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ