BEYPAZARI BELEDİYE BAŞKANI KASAP, SANAYİ ESNAFININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Başkan Dr. Özer Kasap, Beypazarı Aşağı Sanayi Sitesi esnafının temizlik ve taşınma taleplerine yanıt vererek, daha iyi çalışma koşulları sağlanacağını açıkladı.

Beypazarı Belediye Başkanı Kasap, Sanayi Esnafının Taleplerini Dinledi

Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, ilçedeki esnaflarla düzenlediği kahvaltı programlarına devam ettiğini bildirdi. Bugün sabah saatlerinde Aşağı Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya gelen Başkan Kasap, Belediye Başkan Yardımcısı Sezai Tolunay ile birlikte esnafların sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri üzerinde konuştu.

Sanayi esnafı, sanayi çarşısının temizlik eksikliklerinden ve genel hijyen koşullarından şikayet ederek, sanayi alanının temizlenmesi ve sokaklarının düzenli olarak yıkanmasını talep etti. Ayrıca, sanayideki tuvalet sorunu ve hurda araçların sanayi çarşısını adeta bir hurdalığa çevirmesi konularında da Başkan Kasap’tan yardım istedi.

Esnafın taleplerini dinleyen Dr. Özer Kasap, sanayi esnafının her zaman yanında olduklarını ve bu konularda gereken adımları atacaklarını belirtti. Kasap, "Aşağı Sanayi Sitesi’nin başka bir yere taşınması ve mevcut kirli ortamdan kurtulunması için belediye olarak elimizden geleni yapacağız. Esnafın daha temiz ortamlarda çalışması ve müşterilerine daha iyi hizmet verebilmesi için çalışacağız. Yukarı sanayi bölgesine taşınma konusunda gerekli düzenlemeleri yaparak, sanayi esnafının temiz ve düzenli mekanlarda çalışmalarını sağlayacağız. Aşağı Sanayi Sitesi taşınana kadar ise çarşıların ve tuvaletlerin temiz tutulması ve düzenli bakımlarının yapılması sağlanacak. Ayrıca, sanayi sitesi esnafına yer tahsisi konusunda da her türlü desteği sürdüreceğiz," dedi.

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ