BELEDİYE BAŞKANI KASAP: “KIŞ HAZIRLIKLARIMIZ TAMAM, KİMSEYİ MAĞDUR ETMEYECEĞİZ”

Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, bu kış ihtiyaç sahiplerine gıda ve yakacak yardımı yaparak hiçbir vatandaşı aç ve açıkta bırakmayacaklarını açıkladı.

Belediye Başkanı Kasap: “Kış Hazırlıklarımız Tamam, Kimseyi Mağdur Etmeyeceğiz”

Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, bu kış ihtiyaç sahibi vatandaşları aç ve açıkta bırakmayacaklarını belirtti. Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün, yardıma muhtaç ve kimsesiz aileler için yürüttüğü çalışmaların ilçe genelinde tamamlandığını ifade eden Başkan Kasap, kış aylarına yönelik hazırlıkların sürdüğünü söyledi.

Belediye olarak, mahallelerde yaşayan vatandaşların kış mevsimini rahat geçirmeleri için gerekli adımları attıklarını vurgulayan Dr. Özer Kasap, şu açıklamalarda bulundu: “Belediye olarak kış hazırlıklarımızı tamamladık. Hangi mahallede, kime ne yardımı yapılacağını; gıda, yakacak ve kömür verilecek kişileri biliyoruz. Bu anlamda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için odun ve kömür dağıtımı çalışmalarımız devam ediyor. Soğuk kış günlerinde ısınma ihtiyacını karşılamak adına titizlikle yürütülen bu hazırlıklarla, dayanışma ve yardımlaşmanın yanı sıra sosyal belediyeciliğin önemini bir kez daha vurguluyoruz.”

Başkan Kasap, bu kış hiçbir vatandaşı aşsız, açıkta, odunsuz ve kömürsüz bırakmayacaklarını, bunun yanı sıra diğer gıda yardımlarının da süreceğini belirtti. Böylece, Beypazarı’nda ihtiyaç sahibi vatandaşların soğuk kış günlerinde yalnız bırakılmayacağını ve belediyenin desteğinin aralıksız devam edeceğini kaydetti.

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ