İKİZDERE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ALİ ÖZER'DEN YENİ EĞİTİM YILI İÇİN ÖNEMLİ MESAJLAR

Rize'nin İkizdere ilçesine yeni atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Özer, 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı'nın başlamasıyla ilgili bir açılış mesajı yayınladı.

İkizdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Özer'den Yeni Eğitim Yılı İçin Önemli Mesajlar

Rize/İkizdere İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Özer'in Mesajı;

2024-2025 eğitim ve öğretim yılına başlamanın umudu, sevinci ve coşkusunu sizlerle birlikte paylaşıyoruz. Her öğrencimizi milli ve manevi değerlere bağlı, yaratıcı, eleştirel düşünen, dijital becerilere sahip, çevre bilinci yüksek, topluma katkı sağlayan birey olarak yetiştirmeyi hedef edinen Türkiye Yüzyılı Maarif Modelini uygulayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Değerli meslektaşlarım,

Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ün bir toplumun ilerlemesinde öğretmenlerin kilit rol oynadığını belirten "Milleti kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir" sözü ile görevimizin ne kadar kutsal ve anlamlı olduğunu biliyoruz. Yeni eğitim öğretim yılında da sorumluluk bilinciyle var gücümüzle daha iyiye, daha güzele ulaşmak için görevimizi yerine getireceğiz.

Değerli veliler,

Evde öğrenmeye uygun bir ortam oluşturmak, özgüven vererek onları cesaretlendirmek, kendi davranış ve tutumlarınızla model olmak, sorumluluk bilinci aşılamak, okuma alışkanlığı kazandırmak gibi desteklerle çocuğunuzun akademik hedeflerine ulaşmalarına, sosyal ve duygusal gelişimlerine önemli ölçüde katkı sağlayacağınızı unutmayınız.

Sevgili öğrenciler,

Yeni eğitim öğretim yılına başlarken; hedefinizi belirleyin, planlı ve düzenli çalışın, derslerinizde aktif olun, sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyin, sosyal aktivitelerde bulunun, destek almaktan çekinmeyin, kendinize güvenin, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkın. Bu tavsiyelere uyarak hem akademik hem de kişisel anlamda daha başarılı ve mutlu bir yıl geçirebilirsiniz.

Bu duygu ve düşüncelerle 2024-2025 eğitim ve öğretim yılını kutluyor; ilçemiz, ilimiz ve ülkemize başarılar getirmesini temenni ediyorum.

RİZE (UHA) - HIZIR TATOĞLU

BELEDİYELER

EKONOMİ