BEYPAZARI'NDA MODİFİYE ARAÇ VE MOTOSİKLET DENETİMLERİ SIKILAŞIYOR

Beypazarı’nda modifiye araçlar ve motosikletler üzerindeki trafik denetimleri sıkılaştırıldı. Abartı egzoz gibi modifikasyonlar yapan araçlar trafikten men ediliyor. Kasksız motosiklet sürücülerine ise yasal işlem uygulanıyor.

Beypazarı'nda Modifiye Araç ve Motosiklet Denetimleri Sıkılaşıyor

Beypazarı İlçe Emniyet Müdürlüğü, Trafik Denetleme Büro Amirliği, ilçede modifiye araçlar ve motosikletler üzerindeki denetimlerin artırıldığını duyurdu.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, özellikle abartı egzoz ve benzeri modifikasyonlar yapılan araçlar ile motosikletler üzerindeki denetimlerin sıkılaştırıldığı ve bu tür araçlara müsaade edilmeyeceği belirtildi. Modifiye araçların trafikten men edilerek otoparka çekileceği, araçlardaki düzenlemelerin yapılmaması durumunda bu araçların trafiğe çıkışına izin verilmeyeceği ifade edildi.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen denetimlerde modifiye araçlar otoparka çekildi. Trafik Denetleme Büro Amirliği, trafik kurallarının herkes için geçerli olduğunu vurguladı.

Öte yandan, motosiklet denetimlerinin de genişletildiği ve Yunus ekipleriyle eş zamanlı olarak yürütüldüğü açıklandı. Motosiklet sürücülerinin kask takma zorunluluğu hatırlatılırken, kask takmayan sürücülere yasal işlem yapıldığı belirtildi.

Tescilsiz ve plakasız motosikletlerin trafikte tespit edilmesi durumunda, bu araçların otoparka çekileceği ve resmi işlemler tamamlanmadan trafiğe çıkmalarına izin verilmeyeceği bildirildi. Yetkililer, tescilsiz ve plakasız araçların kullanılmaması konusunda uyarıda bulundu.

ANKARA (UHA) - YAŞAR TONBAK

BELEDİYELER

EKONOMİ