BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, KAYSERİ İTFAİYESİNİN 98. YILINI KUTLADI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, itfaiye teşkilatının yeni kadrosuyla güçlendiğini vurguladı ve başarılar diledi.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri İtfaiyesinin 98. Yılını Kutladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Türkmen ve İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Metin Kızılkan ile itfaiye personeli tarafından karşılandı.

Başkan Büyükkılıç, İtfaiye Daire Başkanlığı’nda fedakârca görev yapan tüm personelin İtfaiyecilik Haftası’nı ve Kayseri itfaiyesinin 98. kuruluş yıl dönümünü kutladı. 17 istasyon, 56 araç ve 320 personelle gece gündüz demeden çalışan itfaiye ekiplerine başarılar dileyen Başkan Büyükkılıç, itfaiye erlerini “yüz akımız” olarak nitelendirdi.

Başkan Büyükkılıç, personele hitaben yaptığı konuşmada, “Kayseri’mizde itfaiyenin 98. yılı. İki yıl sonra bir asrı tamamlamış olacağız. Daha nice yüzyıllara ulaşmanızı diliyorum. Bizim yüz akımızsınız. Hem şehrimizde hem de diğer şehirlerde gerçekleştirdiğiniz çalışmalarla her zaman takdir toplayan kardeşlerimizsiniz, mesai arkadaşlarımızsınız,” dedi.

Yeni Ekiple İtfaiyemizi Güçlendirdik

Başkan Büyükkılıç, yeni personelle birlikte teşkilatın daha da güçlendiğini belirterek, “Yeni dönemde itfaiyemizi güçlendirdik ve daha dinamik bir şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz. Cenab-ı Allah sizlerden razı olsun. Gününüz hayırlı olsun, haftanız kutlu olsun. Hepinizi yaptığınız çalışmalar için tebrik ediyorum,” ifadelerini kullandı.

İtfaiyeci yeminini izleyen Başkan Büyükkılıç, hem itfaiye erleri hem de stajyerlerle tokalaşarak, “Huzur içerisinde, vatanına, milletine, devletine ve bayrağına bağlı bir anlayışla birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceksiniz. Sizleri seviyoruz,” dedi.

Başkan Büyükkılıç, kahraman itfaiye ekibiyle günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.

ADANA (UHA) - REMZİ YILDIRIM

BELEDİYELER

EKONOMİ